Hitta dansskolor online

Vet du inte om det finns någon dansskola i närheten? Nuförtiden finns allting online, de flesta ställen har en hemsida eller en sida på Facebook. Det finns mycket annat online också, till exempel Youtubeklipp där olika danslärare går igenom olika grundsteg och trick för den som vill bli bra på tango. Efter ett tag blir det lätt att glida över till filmklipp med söta katter eller till Yobetit Svenska online casino med deras roliga spel. Det är inget fel i det. Ska det vara möjligt att lära sig saker behövs pauser också, det går inte att hela tiden vara fokuserad och försöka få in nya saker i huvudet och nya steg i kroppen. Ta en paus och gör något annat innan du återgår till träning och instruktionsvideor.

Fördjupa dig i tango

På internet finns det dessutom annat tangorelaterat material. Känner du för det kan du fördjupa dig i tangon på massor av olika sätt. Det finns en uppsjö av artiklar och texter, både av professionella skribenter och av entusiaster som bloggar eller delar med sig av sina tankar och erfarenheter. Du kan lära dig om nästan vad som helst inom tangons område. Självfallet finns det material om sådant som tangons historia och om skillnaden mellan finsk och spansk tango, men ännu roligare är det som är lite mer oväntat, som att dyka in i hur en feministisk kamp mot machokulturen i tango kan se ut. Möjligheterna är i stort sett obegränsade.

Hittar du ingen dansskola?

Är det svårt att hitta en dansskola är ett tips att gå med i någon grupp online som samlar tangointresserade, där kan du få hjälp. Finns det ingen dansskola i närheten av dig kanske det ändå ordnas helg- eller sommarkurser i tango. Eller så finns det något dansställe dit tangointresserade brukar gå. Kanske någon vill visa dig grunderna så att du kan vara med.